Werken Bij

 

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architectoeaque ipsa quae ab illo inventore.

 

Welkom bij Lynott – Moore

Hoe gaat Lynott-Moore te werk ?

Het is fijn dat er wellicht een kostenbesparing mogelijk is, maar hoe wordt deze bereikt ?
Lynott Moore heeft een plan van aanpak ontwikkeld dat er voor zorgt dat bedrijven van tevoren weten waar ze aan toe zijn. Kosten zijn dan voorspelbaar en medewerkers komen niet voor verrassingen te staan.
Gezamenlijk komen we dus tot een strategie. Deze verwerken we tot een plan van aanpak, dat resulteert in een pakket van leverancierselecties en projecten. Nadat deze zijn afgerond, houden wij de vinger aan de pols, zodat er een vervolgens geen fulltime CIO nodig is.

Het bepalen van een goede digitale strategie en planning berust in de aanpak van Lynott Moore op vier pijlers:

Pijler 1: Missie, Visie & Strategie
Pijler 2 : Bedrijfscontinuïteit
Pijler 3 : Cost control
Pijler 4: Adoptie

Een succesvolle IT-strategie, project of Implementatie vormen in de ogen van Lynott-Moore de sleutel  tot succes. Allereerst  is het van belang de organisatie en haar (toekomstige) doelstellingen in kaart te brengen.. Vervolgens wordt dit beeld getoetst aan wet en regelgeving en bestuderen we de beoogde budgetten.  Pas daarna gaan we op zoek naar leveranciers….

Waarom CIO as a Service?

De wereld verandert. Met de komst van Cloud hoeven organisaties zelf minder applicaties in de lucht te houden. Het in stand houden van een eigen datacenter zal dan vaak niet meer nodig zijn. Daarnaast is het steeds normaler om bepaalde zaken uit te besteden.

Al met al betekent dit minder werk voor de IT- manager. Als het plan eenmaal gemaakt is en de partijen geselecteerd zijn, hoeft deze alleen nog maar op de winkel te passen en dat hoeft niet altijd 40 werkuren per week te vereisen.

Voor wie is de CIO as a service geschikt?

Voor organisaties met een relatief hoog standaard ICT- profiel of organisaties met relatief veel medewerkers, maar relatief weinig IT-behoeften .

Wij staan voor u klaar

Contact