Over Ons

Ontstaan uit passie voor IT

Lynott-Moore is een label van Larance BV, sinds 2011 actief in ICT-advisering en projectmanagement. Bij Lynott-Moore ligt de nadruk op het verbinden van de businessdoelstellingen met de IT-uitdagingen.

Wat krijgt u bij Lynott-Moore? 

Een klein team met een groot netwerk, geen eenmalige samenwerking, maar samen verder groeien. Wij zijn praktische denkers met een brede ICT- expertise en wij werken graag hands-on mee. Dit doen we met enthousiasme, humor en luchtigheid, met als doel een inspirator te zijn voor u en uw medewerkers.

Plezier in je werk is een tevreden medewerker, is een medewerker die met hart en ziel meebouwt.

 

Cyrille Joskin CIO en managing Director:

“We gaan voor een langdurige tevreden klant met een praktische maatwerkoplossing, die op lange termijn ook betaalbaar blijft. Kwaliteit, duurzaamheid en adoptie door iedereen.”

 Wij werken nationaal en hebben twee bezoek locaties, één in het mooie zuiden des lands, namelijk in het centrum van het Bourgondische Maastricht. Onze tweede locatie kunt u vinden in hartje Rotterdam, bij de Coolsingel om de Hoek.

Onze klanten hebben hun vaste CIO. Wij vinden dat er een goede persoonlijke klik nodig is, als die er niet is, gaan wij het avontuur niet aan. Het streven naar een lange termijn relatie vergt eerlijkheid en elkaar de waarheid zeggen. De klant is koning, maar “nee” kan ook een advies zijn.

 Wij werken graag in de sectoren Educatie (Onderwijs, Kinderopvang), Zakelijke dienstverlening en de Zorg ( GGZ, Psychiatrie, Jeugdzorg, Verzorgings- en verpleeghuizen). In deze sectoren zit dan ook onze branche specifieke kennis.

Bij Lynott-Moore zijn we begaan met mens en milieu. We vinden dit zo belangrijk, dat we in ons beleid uitgebreid rekening houden met de planeet en met sociaal-ethische vraagstukken. Rekening houden met het milieu doen we onder andere door onze energie en onze producten duurzaam in te kopen.

 

 

 

Wij staan voor u klaar

Contact

Bel ons: +31 (0)85-3030785

Mail ons: info@lynottmoore.com

Bezoekadres:

Rotterdam, Eendrachtsweg 54A
Maastricht, Van Hasseltkade 21