CIO As A Service

“Kennis, kunde en het hebben van een goed plan zorgen voor betere automatisering en lagere kosten”

CAAS – CIO As A Service?

De CIO (Chief Information Officer) wordt ook wel in sommige organisaties ICT-manager of –ICT directeur genoemd. Vaak is hij of zij verantwoordelijk voor het IT-beleid.

De wereld verandert. Wat betekent dit voor de rol van de IT-manager?
Met de komst van Cloud behoort het in de lucht houden van applicaties niet altijd meer tot de taken van de IT-manager. Daarnaast wordt er in de praktijk regelmatig voor gekozen om bepaalde taken uit te besteden aan andere organisaties (outsourcing)
Wat betekent dit in feite voor de rol van de IT-manager? Er zijn minder medewerkers nodig op de afdeling. De complexiteit en ook de afhankelijkheid neemt toe.

Voor organisaties met veel medewerkers van wie het gebruik van ICT niet tot de kernactiviteiten behoort, kunnen de kosten voor de automatisering behoorlijk oplopen.
Wij zijn van mening dat door de verandering in het IT landschap en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden er organisaties zijn die flink kunnen besparen op de kosten van hun IT manager.
Fabrikanten houden de applicaties in de lucht, kerntaken worden uitbesteed. Dan moet het toch mogelijk zijn om met minder (kostbaar) toezicht toe te kunnen?

Zorg ICT
Zorg ICT
Zorg ICT
Zorg ICT

Op basis van de vier pijlers, helpen wij van troubleshooting tot problemsolving; het behoort immers tot onze strategie om uw organisatie optimaal met ICT te kunnen laten werken.
U staat in uw kracht als ondernemer of bestuurder, wij gaan samen met u het avontuur aan.

Onze Visie

CIO AS A SERVICE; heeft een holistische kijk op de automatisering voor uw onderneming. Wij kijken verder dan de huidige inrichting. Om te blijven groeien hebben uw Informatievoorziening en automatisering structureel onderhoud nodig op een vernieuwende en flexibele manier.
Voor we aan het werk gaan met een nieuw project, schetsen we een eerlijk beeld om zo te voorkomen dat verwachtingen leiden tot teleurstellingen. Samen met u en uw medewerkers bouwen we op een gestructureerde manier aan de toekomst.

Uw vaste CIO

U krijgt uw eigen vaste CIO toegewezen die uw organisatie zal ondersteunen. Door uw klantdossier in ons systeem, kan een collega CIO altijd werkzaamheden overnemen indien dit nodig mocht zijn.

Bent u er benieuwd naar wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Slide 1
Data Security
Governance over uw data?
Slide 2
Innovatie
ICT en Innovatie gaan hand in hand
Slide 3
Business support
Samen met de business naar ICT oplossingen zoeken
Slide 4
Bedrijfscontinuïteit
Voorkom stilstand of schade
next arrow
previous arrow

Contact

Bel ons:  +31 +31 (0)85-3030785

Mail ons: info@lynottmoore.com

Bezoekadres:

Rotterdam, Eendrachtsweg 54A
Maastricht, Van Hasseltkade 21