Case 4

 

Voorbeeldcase uit de Educatie sector, een grote Kinderopvang-Jeugd begeleidingsorganisatie  en de aanpak van pijler 4: Adoptie

 

Adoptie

Jaar: 2019
Locatie(s):Noord Brabant
Looptijd traject: 13 maanden

Een goed voorbeeld van de winst die een organisatie kan boeken door aandacht te hebben voor de betrokkenheid van medewerkers, was de implementatie van een nieuw systeem bij een omvangrijk bedrijf in de kinderdagopvang.

We hadden daar te maken met mensen die niet dagelijks achter de PC zaten, maar wel bepaalde vaardigheden moesten gaan ontwikkelen wilden ze mee kunnen met de nieuwe omgeving.

We hebben hier ingezet op een enorm adoptieprogramma waarbij we niet alleen de focus gezet hebben op  competenties, maar ook op awareness (bewustzijn). Trainingen werden zowel klassikaal als individueel beschikbaar gesteld. Daarnaast hebben we gedurende de eerste periode ook nog eens floorwalkers ingehuurd.

Het gevolg van dit programma was een enorme stijging van de productie, een grote daling van de belasting op de helpdesk en niet onbelangrijk: een betrokkenheid van de medewerkers van meer dan 90%.

Contact

Bel ons:  +31 (0)85-3030785

Mail ons: info@lynottmoore.com

Bezoekadres:

Rotterdam, Eendrachtsweg 54A
Maastricht, Van Hasseltkade 21.